Receptur

Recepterne kan du finde ved at klikke på billederne nedenfor eller på menupunktet til højre.

Generelt gælder det, at du bør opbevare de færdige varer relativt mørkt (UV lys laver snapsen brun) for at bibeholde snapsen farve. Selve smagen kan være følsom for temperatur svingninger, så du bør helst gemme de færdige varer ved en stabil temperatur på ca. 20 grader.

Rabarberens syrlighed kombineret med søde danske blommer og et pift af vanilje giver en velbalanceret og sommeragtig snaps. ... Læs mere
De syrlige rabarber med et pift af vanillie giver en rigtig sommesnaps. Det er i orden at drikke den på ... Læs mere
Rav er igennem tiderne blevet kaldt ‘Nordens guld’. I dag er kiloprisen for rav næsten 70.000 kroner/kg, ikke nær så meget ... Læs mere
De er sure sagde ræven om rønnebærrene...Du finder rønnebær stort set overalt. I haver, i vejkanten, i skoven og mange ... Læs mere
Da jeg stod og kiggede på frysedisken i det lokale supermarked, fik jeg den tanke - hvordan mon deres 250 ... Læs mere
Denne snaps (dram) er 'fyldt' med jul - især når man tænker på ingredienserne. Jeg udviklede den, da vi på ... Læs mere
Tranebær er sure og hårde bær. De er meget benyttet til juice og forskellige sylteprodukter (specielt i USA & Canada).En ... Læs mere