Receptur

Recepterne kan du finde ved at klikke på billederne nedenfor eller på menupunktet til højre.

Generelt gælder det, at du bør opbevare de færdige varer relativt mørkt (UV lys laver snapsen brun) for at bibeholde snapsen farve. Selve smagen kan være følsom for temperatur svingninger, så du bør helst gemme de færdige varer ved en stabil temperatur på ca. 20 grader.

Lakridsrodens sødme blander sig godt sammen med 'julekrydderiernes' karakteristiske duft og smag. Jeg kalder det mest af alt en julesnaps ... Læs mere
Mandarin (appelsiner) passer godt med kaffe. Denne snaps er behagelig blød, med en tone af mandarin og kaffe. Mandarinens sødme ... Læs mere
Mælkebøtten er vel nok den blomst som er bedst kendt. Mange haveejere forbander den langt væk om foråret – det er ... Læs mere
En ægte og velsmagende julesnaps. Opskriften er udviklet af Johnny Horstmann fra Bornholms Syp Klub.Jeg faldt over opskriften i Hjemmet ... Læs mere
Denne snaps er krydret, mild og sød. Den kan drikkes året rundt. Pæresæsonen er jo lige før jul, så man ... Læs mere
Som sagt en pebersnaps - den er ikke for folk og fæ, der synes at peberfrugter er stærke. Den har ... Læs mere
Rabarberens syrlighed kombineret med søde danske blommer og et pift af vanilje giver en velbalanceret og sommeragtig snaps. ... Læs mere
De syrlige rabarber med et pift af vanillie giver en rigtig sommesnaps. Det er i orden at drikke den på ... Læs mere
Rav er igennem tiderne blevet kaldt ‘Nordens guld’. I dag er kiloprisen for rav næsten 70.000 kroner/kg, ikke nær så meget ... Læs mere
De er sure sagde ræven om rønnebærrene...Du finder rønnebær stort set overalt. I haver, i vejkanten, i skoven og mange ... Læs mere
Da jeg stod og kiggede på frysedisken i det lokale supermarked, fik jeg den tanke - hvordan mon deres 250 ... Læs mere
Denne snaps (dram) er 'fyldt' med jul - især når man tænker på ingredienserne. Jeg udviklede den, da vi på ... Læs mere