Meld dig til nyhedsbrevet

Tak for din interesse i nyhedsbrevet fra snapseklubben.dk.

Nyhedsbrevet bliver ikke udsendt i et fast interval, men når jeg mener, der er emner nok til at belemre jer med et nyhedsbrev.

Det består af en sektion med - siden sidst - som fortæller, hvad der er sket siden sidste nyhedsbrev på snapseklubben.dk, først og fremmest nye opskrifter tilføjet.

Derefter er der en kort fortælling om den årstid vi befinder os i, fx hvilke planter er gode at brygge snaps på lige nu og skal du huske at sætte Påske snapsen over for at den kan nå at blive færdig til Påske

Til tider er der så lidt om det at lave kryddersnapse eller blande drinks, udstyr, arbejdsmetoder osv. - altså lidt kedelig 'teori'. Hvis jeg har lavet en video, er der et link til videoen (på Youtube eller andre steder)

Til aller sidst i nyhedsbrevet, kan det være, at der kommer en enkelt reklame for en sponsor af snapseklubben.dk - den vil altid være anbragt til sidst, for at være mindst irriterende.

Så en masse gode grunde til at udfylde formularen nedenfor -


Jeg beder om dit navn, enten fornavn alene, dit fulde navn eller dit skærmnavn (kælenavn) fordi det er rart at vide hvem man skriver til.

Din email adresse er nødvendig for at du i det hele taget kan modtage nyhedsbrevet.

Når du tegner abonnement (som er gratis), registrerer jeg den IP adresse du gør det fra, som et nødvendigt myndighedskrav (bevis for, at du faktisk sagde ja tak).

Alle oplysningerne vil blive blive lagret i snapseklubben.dk's database, som kun jeg har adgang til (krypteret med adgangskode) og som kun bliver brugt når der udsendes nyhedsbreve. Disse data vil ikke blive videregivet til tredjemand.

Data vil kun blive videregivet til myndighederne, hvis lovgivningen påbyder dette eller hvis jeg skal 'bevise', at du faktisk har bedt om at modtage nyhedsbrevet. Såfremt myndighederne ellers ønsker at få udleveret disse oplysninger, vil det kun ske ved en dommerkendelse.

Hvis du afmelder nyhedsbrevet, opbevarer jeg disse data i maksimalt et år (af hensyn til eventuelle myndighedskrav), hvorefter de slettes fra systemet.