Følgende er anbefalet til Påskefrokosten (og Pinsefrokosten). Men derfor kan man nu godt drikke dem hele året.
Så har man glemt, at sætte julesnapsen over, og svigerfar - som er en kyndig mand udi snapsekunsten - kommer ... Læs mere
En snaps, som først var en fejltagelse og derefter blev forvandlet ved at bruge et tricks fra molekylær gastronomi (og ... Læs mere
En dildsnaps er en rigtig sommer snaps. Man kan fremstille med udgangspunkt i to forskellige ingredienser.Skærmdilden, hvor man anvender hele ... Læs mere
Mælkebøtten er vel nok den blomst som er bedst kendt. Mange haveejere forbander den langt væk om foråret – det er ... Læs mere
Denne snaps er krydret, mild og sød. Den kan drikkes året rundt. Pæresæsonen er jo lige før jul, så man ... Læs mere
De er sure sagde ræven om rønnebærrene...Du finder rønnebær stort set overalt. I haver, i vejkanten, i skoven og mange ... Læs mere