Receptur

Recepterne kan du finde ved at klikke på billederne nedenfor eller på menupunktet til højre.

Generelt gælder det, at du bør opbevare de færdige varer relativt mørkt (UV lys laver snapsen brun) for at bibeholde snapsen farve. Selve smagen kan være følsom for temperatur svingninger, så du bør helst gemme de færdige varer ved en stabil temperatur på ca. 20 grader.

En dildsnaps er en rigtig sommer snaps. Man kan fremstille med udgangspunkt i to forskellige ingredienser.Skærmdilden, hvor man anvender hele ... Læs mere
For at få cognacens smag, Jack Daniels og andre kendte former for spiritus, lader man den rene alkohol lagre på ... Læs mere
Det er ikke så tit man laver en snaps ud af grøntsager. Men fennikel, der har en let anis smag, ... Læs mere
Dette er en lokal opskrift jeg har fundet i bogen "Kryddersnaps" af Niels Stærup. Det er en rigtig "mandesnaps" - ... Læs mere
Ikke at forveksle med den kendte og i øvrigt udmærkede Gammel Dansk fra Ålborg. Denne opskrift fandt jeg i Hans ... Læs mere
I blandt vores grøntsager fandt jeg en dag en hel gurkemeje, som desværre havde skudt. Så derfor tænkte jeg om ... Læs mere
Denne snaps er sprængfyldt af C vitaminer fra havtornens bær. Tidligere brugte man havtorn imod forkølelse og træthed.Det er de ... Læs mere
På en ferie til Tjekkiet, boede vi i det nordlige skovdistrikt. Naturen bød på vilde hindbær og skov jordbær.Jeg tænkte ... Læs mere
Kreuter er hollandsk for urter. Oprindelsen på denne snaps kendes ikke helt nøjagtigt, men den stammer formodentlig fra omkring 1600-tallet, ... Læs mere
Der er i Danmark to vildtvoksende roser. Den almindelige klitrose (med mørkebrune/sorte bær) og den almindelige vildrose (med gule/orange bær).Man ... Læs mere
Hyldebær er fyldt med vitaminer og de dukker op mange steder omkring september måned, måske også i din have. De ... Læs mere
Jeg lavede denne her snaps i 2008, og har glemt alt om hvordan den smager. Men ud fra ingredienserne tror ... Læs mere