Receptur

Recepterne kan du finde ved at klikke på billederne nedenfor eller på menupunktet til højre.

Generelt gælder det, at du bør opbevare de færdige varer relativt mørkt (UV lys laver snapsen brun) for at bibeholde snapsen farve. Selve smagen kan være følsom for temperatur svingninger, så du bør helst gemme de færdige varer ved en stabil temperatur på ca. 20 grader.

Denne snaps er sprængfyldt af C vitaminer fra havtornens bær. Tidligere brugte man havtorn imod forkølelse og træthed.Det er de ... Læs mere
På en ferie til Tjekkiet, boede vi i det nordlige skovdistrikt. Naturen bød på vilde hindbær og skov jordbær.Jeg tænkte ... Læs mere
Kreuter er hollandsk for urter. Oprindelsen på denne snaps kendes ikke helt nøjagtigt, men den stammer formodentlig fra omkring 1600-tallet, ... Læs mere
Der er i Danmark to vildtvoksende roser. Den almindelige klitrose (med mørkebrune/sorte bær) og den almindelige vildrose (med gule/orange bær).Man ... Læs mere
Hyldebær er fyldt med vitaminer og de dukker op mange steder omkring september måned, måske også i din have. De ... Læs mere
Jeg lavede denne her snaps i 2008, og har glemt alt om hvordan den smager. Men ud fra ingredienserne tror ... Læs mere
Lakridsrodens sødme blander sig godt sammen med 'julekrydderiernes' karakteristiske duft og smag. Jeg kalder det mest af alt en julesnaps ... Læs mere
Mandarin (appelsiner) passer godt med kaffe. Denne snaps er behagelig blød, med en tone af mandarin og kaffe. Mandarinens sødme ... Læs mere
Mælkebøtten er vel nok den blomst som er bedst kendt. Mange haveejere forbander den langt væk om foråret – det er ... Læs mere
En ægte og velsmagende julesnaps. Opskriften er udviklet af Johnny Horstmann fra Bornholms Syp Klub.Jeg faldt over opskriften i Hjemmet ... Læs mere
Denne snaps er krydret, mild og sød. Den kan drikkes året rundt. Pæresæsonen er jo lige før jul, så man ... Læs mere
Som sagt en pebersnaps - den er ikke for folk og fæ, der synes at peberfrugter er stærke. Den har ... Læs mere