Receptur

Recepterne kan du finde ved at klikke på billederne nedenfor eller på menupunktet til højre.

Generelt gælder det, at du bør opbevare de færdige varer relativt mørkt (UV lys laver snapsen brun) for at bibeholde snapsen farve. Selve smagen kan være følsom for temperatur svingninger, så du bør helst gemme de færdige varer ved en stabil temperatur på ca. 20 grader.

Agernsnaps laves på grønne agern. Det kan måske virke lidt mærkeligt, at lave snaps på denne nød, men resultatet er ... Læs mere
Allehånde dram er en likøragtig bitter/dram. Den kaldes også en Pimento dram (likør), da allehånde kommer fra pimento træet.Da jeg ... Læs mere
Appelsin og kaffe passer godt sammen.Denne snaps har kaffen lidt bitre smag, som opvejes af appelsinens sødme og citrus smag.Den ... Læs mere
Ganske vist kalder jeg det en julesnaps, mest på grund af krydderierne, men den kan nu godt drikkes hele året. ... Læs mere
Blåbærsnaps er rund og mild i smagen. Den har en meget kraftig farve, som godt kan smitte temmelig meget af på ... Læs mere
Der er ikke noget så godt som nye, friske danske blommer. Hvis du har et blommetræ i din baghave, kan ... Læs mere
Brombærsnaps er lidt syrlig-sød og har en kraftig mørk farve. Den virker også frisk i det, tilsætter man (meget) honning eller ... Læs mere
En dildsnaps er en rigtig sommer snaps. Man kan fremstille med udgangspunkt i to forskellige ingredienser.Skærmdilden, hvor man anvender hele ... Læs mere
For at få cognacens smag, Jack Daniels og andre kendte former for spiritus, lader man den rene alkohol lagre på ... Læs mere
Det er ikke så tit man laver en snaps ud af grøntsager. Men fennikel, der har en let anis smag, ... Læs mere
Dette er en lokal opskrift jeg har fundet i bogen "Kryddersnaps" af Niels Stærup. Det er en rigtig "mandesnaps" - ... Læs mere
Ikke at forveksle med den kendte og i øvrigt udmærkede Gammel Dansk fra Ålborg. Denne opskrift fandt jeg i Hans ... Læs mere