Recepterne kan du finde ved at klikke på billederne nedenfor eller på menupunktet til højre.
Generelt gælder det, at du bør opbevare de færdige varer relativt mørkt (UV lys laver snapsen brun) for at bibeholde snapsen farve. Selve smagen kan være følsom for temperatur svingninger, så du bør helst gemme de færdige varer ved en stabil temperatur på ca. 20 grader.
Jeg har her forsøgt at peppe den gamle 40 julesnaps op (appelsin-kaffe), med lidt flere krydderier (jule-). Jeg synes den ... Læs mere
Agernsnaps laves på grønne agern. Det kan måske virke lidt mærkeligt, at lave snaps på denne nød, men resultatet er ... Læs mere
Allehånde dram er en likøragtig bitter/dram. Den kaldes også en Pimento dram (likør), da allehånde kommer fra pimento træet.Da jeg ... Læs mere
Appelsin og kaffe passer godt sammen.Denne snaps har kaffen lidt bitre smag, som opvejes af appelsinens sødme og citrus smag.Den ... Læs mere
Ganske vist kalder jeg det en julesnaps, mest på grund af krydderierne, men den kan nu godt drikkes hele året. ... Læs mere
Jeg fik inspirationen til denne snaps fra den lokale avis, en artikel om alle de dejlige æbler der blot lå ... Læs mere
Blåbærsnaps er rund og mild i smagen. Den har en meget kraftig farve, som godt kan smitte temmelig meget af på ... Læs mere
Du har jo nok stødt på plastikbakkerne med blåbær i supermarkedet (uanset navn). De ser store, runde og dejlige ud. ... Læs mere
Der er ikke noget så godt som nye, friske danske blommer. Hvis du har et blommetræ i din baghave, kan ... Læs mere
Brombærsnaps er lidt syrlig-sød og har en kraftig mørk farve. Den virker også frisk i det, tilsætter man (meget) honning eller ... Læs mere
Så har man glemt, at sætte julesnapsen over, og svigerfar - som er en kyndig mand udi snapsekunsten - kommer ... Læs mere
En snaps, som først var en fejltagelse og derefter blev forvandlet ved at bruge et tricks fra molekylær gastronomi (og ... Læs mere