Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Rabarbersnaps
De syrlige rabarber med et pift af vanillie giver en rigtig sommesnaps. Det er i orden at drikke den på andre årstider.
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
21
dage
d
Hviletid
14
dage
d
Samlet tid
35
dage
d
15
minutter
min
Ret:
Snaps, sommersnaps
Ingredienser
300-400
g
rabarberstængel
1
stang
vanillie
1
flaske
vodka eller Brøndum klar snaps
Sådan gør du
Rabarberne skylles og renses grundigt. De skæres derefter i mindre stykker og kan eventuelt flækkes på langs.
Vanilliestangen skæres i mindre stykker.
Lægges i et sylteglas og overhældes med en neutral snaps eller vodka.
Omrystes jævnligt og skal stå og trække mørkt (og køligt).
Efter at have trukket i 3 uger, filtreres snapsen over i en karaffel.
Noter
Hviletid:
1-2 uger gør godt, men kan drikkes med det samme.