Du skal bruge et martini glas eller et stort coupé glas. Som altid skal glasset afkøles. Det kan man gøre ved at fylde det op med isterninger og lad stå et par minutter eller lægge det i fryseren (fx ½ time)
Ingredienserne (undtaget bær og appelsinskal) hældes i et røreglas (eller en shaker) sammen med is.
Du omrører i 30-60 sekunder, så drinken afkøles (dug på beholder) og fortyndes.
Dobbeltsi drinken over i det afkølede glas (dobbeltsi: en grov si, fx shakerens bruges til at tage de grove partikler fra - is og kerner. Du holder en almindelige køkkensi over glasset og hælder igennem denne - for at filtrere appelsinkød og lign. fra)
Vrid appelsinskallen over glasset og tør kanten af glasset med skallen. Sæt kirsebærret på en drinkpind (paraply, bambus pind, tandstikker, flag el. lign.) og læg forsigtigt ned i drinken. Læg appelsinskal ned i drink som pynt.