Vær sikker på at citronen er økologisk. Vask den grundigt (og skyl grundigt) hvis den ikke er.
Prik 40-50 huller (helt igennem skallen) med en gaffel.
Overhæld med vodka / klar snaps og lad stå og trække i 1-2 dage (mørkt).
Filtrer snapsen i et nyt sylteglas og smag. Den er formodentlig ret bitter og ikke særlig velsmagende. Kan du lide den som den er, behøver du ikke at forsætte (men prøv alligevel).
Til snapsen tilsætter du nu den friskpressede saft fra to citroner og en lime. Omrør godt.
Tilsæt de 2 dl vodka / klar snaps og omrør.
Tilsæt nu mælken - luk sylteglasset.; og ryst blandingen kraftigt. Den skulle nu blive grynet og ligne gammel sur mælk.
Stil den på køl i 1-2 dage, og ryst kraftigt ind imellem.
Blandingen skal nu filtreres igennem et kaffefilter (kræver en del tålmodighed). Fyld kaffefilter godt op (uden det løber over). lad det meste af første portion blive filtreret ned i et glas. Det er nu meget 'tåget' og ikke klart.Flyt filter over til et nyt glas og hæld det første filtrat over i kaffefiltret. Det er meget vigtigt, at du IKKE tager et nyt filter - selv om det er næsten fyldt op med en geleagtig masse. Denne masse virker som et ekstra filter og vil klare snapsen endnu mere.Du kan nu se, at snapsen bliver mere klar - filtrer det hele igennem kaffefiltret med den geleagtige masse. Er du ikke helt tilfreds med, hvor klar snapsen er, kan du gentage filtreringen gennem kaffefilter og gelemasse. Du skal regne med, at det tager op til 6 timer at få filtreret snapsen (dæk eventuelt filter med et stykke folie). Snapsen kan drikkes med det samme. Da spritprocenten er faldet til ca. 30%, kan man med fordel gemme snapsen i køleskabet.