{date}
Kære

Nu nærmer den søde juletid sig, med dejlige julefrokoster, snaps og øl. Men det bliver jo nok lidt anderledes i år.

Julefrokosterne er ikke det samme, hvis man afholder dem virtuelt. Så jeg håber at dette nyhedsbrev kan lyse lidt op i mørket.


Siden sidst: Som jeg skrev i sidste nyhedsbrev, lykkedes det mig at lave en absolut rædselsfuld citron snaps. Jeg har arbejdet lidt videre med den, og fik da et rimelig godt resultat til sidst (se nedenfor).

Jeg har da fået et par drink opskrifter mere lagt op på siden.
Drinks:
Southern Manhattan
Café Boulevardier


Forvandling af udrikkelig snaps - til en nydelse:

Må nok indrømme, at mit forsøg med en citronsnaps faldt udrikkeligt ud. Men før jeg hældte snapsen i vasken (og smed al den gode alkohol væk), ville jeg lige prøve at lave et eksperiment.

Jeg kan huske at min farmor, som var kogekone / kok, som regel lagde lever i sødmælk natten over for at tage 'den bitre' smag. Spørg mig ikke om det var gris eller kalv.

Der er en længere beskrivelse under snapsen, men kort og godt - jeg tilsatte lidt mere vodka, hældte citron/lime saft i og blandede den med sødmælk.

Efter en tur i køleskabet (natten over) med kraftige rystning undervejs, lykkedes det mig at fjerne det meste af den grimme smag.

Men filtreringen af snapsen krævede en del tålmodighed - det tog 5 timer eller mere.

Prøv at se på snapsen her

Jeg vil prøve at nå endnu et nyhedsbrev inden jul, med en (forhåbentlig) mere smagfuld citronsnaps, der er hurtig at lave - når nu du kommer i tanke om julesnapsen 23. december.


Og så lige den uundgåelige reklame:

Hvis du synes om snapseklubben.dk så fortæl dine venner, bekendte, familie og alle andre om den. Jo flere der kender den jo bedre.

Og mens du er ved det - få dem til at melde sig til nyhedsbrevet.

Ellers er der ikke meget mere, så nu må jeg ud og lave lidt flere spændende kryddersnapse (og drinks).


Med venlig hilsen
Ole Koustrup Hansen

Ændringer af dit abonnement, Klik her .